Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожен салон

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ванката Покажи съобщение
    от днес салона вече се продава както и колата на части но за това ще пусна отделна тема в раздела за продажби скоро ще кача и снимки
    Имаш Л.С от мен колега

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Comment

ето малко снимки
      Attached Files
      Alfa 155 2,5TD

Comment

УНИКАЛЕН.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          УНИКАЛЕН.
          благодаря наистина е уникален
          Alfa 155 2,5TD

Comment

Салона е шит,не е орегинален, ма е направен добре дай цена колега ако е още в продажба.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

колега салона не е шит а си е оригинален на колата от кожа от елен и моля не давай такива мнения без да си го виждал на живо

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

цената на салона съм я написал в раздел авточасти и аксесоари
              Alfa 155 2,5TD

Comment

колега салона не е шит а си е оригинален на колата от кожа от елен и моля не давай такива мнения без да си го виждал на живо

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:26 ----------

цената на салона съм я написал в раздел авточасти и аксесоари
                Намерих я цената в раздела ,ако нещо съм те засегнал, ма видях че е без щампи алфа ромео и с тези червени конци та за това ,ти казвам че е шит и не че си го шил ти а просто е шит от грамотен тепецер в чужбина.
                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                  Намерих я цената в раздела ,ако нещо съм те засегнал, ма видях че е без щампи алфа ромео и с тези червени конци та за това ,ти казвам че е шит и не че си го шил ти а просто е шит от грамотен тепецер в чужбина.
                  абе колега я погледни в тази тена http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E0%EB%EE%ED коженият салон има ли щампа че ми е много интересно дали и тази кола е ходила при същият майстор в чужбина а конците са червени защото така е поръчана колата който иска може да му пратя рамата да си провери с какви екстри е излязла колата от завода
                  Alfa 155 2,5TD

Comment

абе колега я погледни в тази тена http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F1%E0%EB%EE%ED коженият салон има ли щампа че ми е много интересно дали и тази кола е ходила при същият майстор в чужбина а конците са червени защото така е поръчана колата който иска може да му пратя рамата да си провери с какви екстри е излязла колата от завода
                    И този нещо правеняк ми се вижда.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

ZAR16700001035776 това е рамата ако може някой да я провери
                      Alfa 155 2,5TD

Comment

http://dafuse.snimka.bg/automobiles/...4.26506252.big

Позволявам си да се намеся, защото колегите ти казаха мнението си за салона, защото имат опит и познават тези коли, а не с идеята да те обиждат или да обезценят салона, защото той така или иначе е много красив, и това че е уникат е още по-добре!
                        Last edited by Furious 155; d.m.y г., 00:03.
                        Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                        Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Салона е шит,не е орегинален, ма е направен добре .
                          Ето нещо скрито в едно гаражче....Истински...

http://hfhpe.clubalfaromeo.com/myQ4/...enaotwatre.jpg
                          http://hfhpe.clubalfaromeo.com/myQ4/salon.jpg

На живо е още по-хубав.
                          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

Mоята кола понеже тя си има орiгинален кожен салон ,като този кадето показва колегата Васил Петров.Това е орегиналния модел ,по които е шит твоя.
                            Аз просто отбелязах ,защото има едно момченце кадето си търси салон ,и мислех ако мога да му помогна,и да помогна и на тебе да го продадеш,нищо лично,а ти колега веднага завист и така на татък.
                            Ето ти 2 снимки и от мене за да видиш че не ме е яд че колата ми е зелена,още повече ,че заради цвета си е била 2 години на ветрината ,на Алфа Ромео Варезе провинция Милано.

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                            http://dafuse.snimka.bg/automobiles/...4.26506252.big

Позволявам си да се намеся, защото колегите ти казаха мнението си за салона, защото имат опит и познават тези коли, а не с идеята да те обиждат или да обезценят салона, защото той така или иначе е много красив, и това че е уникат е още по-добре!
                            Ето един грамотен коментар на грамотен човек.

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                            Ето нещо скрито в едно гаражче....Истински...

http://hfhpe.clubalfaromeo.com/myQ4/...enaotwatre.jpg
                            http://hfhpe.clubalfaromeo.com/myQ4/salon.jpg

На живо е още по-хубав.
                            Да колега точно за това става дума.
                            Attached Files
                            Last edited by Furious 155; d.m.y г., 00:04.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Аз просто отбелязах ,защото има едно момченце кадето си търси салон ,и мислех ако мога да му помогна,и да помогна и на тебе да го продадеш
                              Аз лично си мислех, че салона е точно като твоя и се бях надъхал да го купувам. Но след като го видях на снимки разбрах, че не е оригинален! (не казвам, че е лош салона, напротив! Доста е готин) Та това ме отказа да го купувам. Предпочитам да си остана с на "Супер"-ката салона тип "фотьол".

Иначе, колега Ванка, никой от нас не ти иска лошо, идеята от форума е точно такава, че да се дискутират подобно въпроси. Салона ти е перфектен и е много запазен, но просто не е излизал от завода на Alfa Romeo (Fiat). Приеми го просто като информация.

Поздрави.
                              Last edited by Tonimir; d.m.y г., 16:39.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                              AR 155 2.0 16v SUPER
                              Toyota Corolla 2014 S Premium
                              Moskvich 2140

Comment

Ако може да се вмъкна и аз в темата.

Бензиновата я купих от първи собственик в Падова през 2007-ма.В нея има доста поръчкови екстри и каталога за всички тях през далечната 1992.

Та ако ви вълнува,мога да ви сканирам всички страници.

А специално за салона,първите "образци" нямат логото по кожата и изглеждат малко по-различни.Или на колегата е точно копие или е от тези "първите".

Колега,ако салона се застои още някой ден,ще има сделка!В момента имам едно голямо "изваждане",но се надявам да останат излишни пари за салона.
                                Attached Files

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Working...
                                X